SEGER ÄR VÅR VANA
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ariana FC
INFÖR BORTAMATCHEN MOT ÖSTERLENS FF
2022-04-24 23:10

Efter 4–0-segern hemma mot Asarums IF FK reser uppflyttade Ariana FC under söndagen till Simrishamn, för att möta nedflyttade Österlens FF i den fjärde omgången av Division 2 Södra Götaland.

 

Lagen har aldrig mötts tidigare och ett stort bortafölje väntar när lagen drabbar samman för första gången på Skillinge IP.

OM MATCHEN:

Avspark: Söndag 24 april kl. 15:00
Spelplats: Skillinge IP
Entréavgift: Endast 2 kronor!

TOMMY RINGBLOM OM

Träningsveckan

Träningsveckan har sett mycket bra ut. Vi har tagit stora kliv i rätt riktning och det har varit härligt att se killarnas vilja och kamp om platserna.

 

Konkurrensen i laget

Konkurrensen i truppen är knivskarp. Vi är i dagsläget 25 utespelare som slåss om 10 startplatser och 6 bänkplatser. Det innebär att 9 spelare hamnar utanför truppen varje match. Detta kommer kräva att spelarna har tålamod och förmågan att acceptera att andra går före på den positionen just nu och ändå komma till nästa träningsvecka ännu mer taggade. Vi får tyvärr sätta fantastiska spelare på läktaren varje match. Men i slutändan är det ett lyxproblem.

 

Matchen mot Österlens FF

Matchen mot Österlen ska bli otroligt spännande. Det är ett namnkunnigt lag med väldigt duktiga spelare. Vi kommer från en 4-0 seger och känner oss just nu väldigt starka. Vi visste på förhand att det skulle ta några matcher för oss att hitta vår identitet och för spelarna att hitta varandra. Imorgon får vi se hur långt vi har kommit.

TRUPPEN

Inför matchen har tränarstaben plockat ut följande trupp:

 

Målvakter: Festim Bytyqi, Hugo Andersson

 

Försvarare: Gani Bunjaku, Patchi Diallo, Walter Kruse, Francis Mensah och Martin Svensson

 

Mittfältare: Hugo Andersson, Saber Azizi, Arfan Habibi, Dawda Ngum, Anton Reuterskiöld, Pontus Wiktorsson

 

Anfallare: Moshtaq Ahmadi, Edafe Egbedi, Osama Khalid, Granit Sherifi och Noor Zadran.

#ForzaAFC

 
Våra Sponsorer